Tanskalainen Shabby chic ja Vintage living sisustuskauppa Paraisten keskustassa

Tre Små Rum

Lokakuussa 2001 ostimme Paraisten keskustasta 100 vuotta vanhan rapistuneen lihakauppa-teurastamokiinteistön . Kunnostimme sen naisvoimin lattiasta kattoon, opettelimme pinkopahvin kiinnittämisen ja kaikkea siitä välistä lautalattioiden tekoon. Avajaiset olivat huhtikuussa 2002.

Alussa meitä oli kolme, kaikki kotiäitejä viidentoistavuoden takaa ja lapsia yhteensä 14 kappaletta 3-15 vuotiasta. Jotta erottuisimme muista alan liikkeistä , päätimme tehdä liikkeestä kodinomaisen, astuessa kauppaan takassa paloi tuli ja oli erikseen keittiö, olohuone, halli ja makuuhuone. Tavarat toimme Tanskasta ja Ruotsista joka siihen aikaan oli uutta, tänä päivänä tanskalainen sisustus on tuttua suomalaisille ja sillä tiellä itsekin olemme edelleen.

Mutta kaikella on aikansa, kun tuli tilaisuus myydä kiinteistömme me teimme sen kesäkuussa 2008. Oli aika uudistua. Muutimme 2.2.2009 kahteen punaiseen torppaan Paraisten Vanhalle Malmille, joka sijaitsee aivan keskustassa salmen rannalla. Toiseen taloon tehtiin shabby chic tyylinen sisustus ja toiseen taas New England tyylinen. Tapetit, kankaat, ompelupalvelu ja puusepän palvelut kuuluivat myös tarjontaamme.

Avasimme ovet nykyisiin avariin tiloihimme 7.5.2011, osoitteessa Kauppiaskatu 8, aivan Paraisten keskustassa. Löydät meidät vanhassa edelleen tyyliimme sopivassa puutalossa. Kaupan edessä on kätevästi suuri parkkialue.

Elokuussa 2012 Maiju möi osuutensa liikkeestämme Helenalle, jonka unelma omasta yrityksestä näin toteutui. Jatkamme täydellä innolla sisustuksen parissa!